marsuja

marsuja

maanantai 28. joulukuuta 2015

Bellan ja Olgan tarina

Bella ja Olga tulivat meille joulukuun 19.päivä 2015, Jämsänkoskelta. Tytöillä oli rakastava koti, jonne lapsen myötä ilmestyi allergia ja uutta kotia piti alkaa etsimään. Tytöt päätyivät meille, kun omistajat saivat tietoa toiselta ihmiseltä joka oli aikoinaan tuonut meille oman marsunsa. Oli mukava kuulla, että vielä joku muisteli meitä lämmöllä ja uskalsi ehdottaa meitä uudeksi kodiksi.

Tytöt olivat heti ensimmäisestä päivästä todella reippaita ja pian olikin jo aika yhdistää tytöt meidän omien marsujen joukkoon. Kaikki on mennyt edelleen hienosti ja tytöt ovat todella rentoja ja mukavia käsitellä. Myös meidän omat marsut ovat ottaneet tytöt hienosti vastaan.

Tytöt ovat jo 4 ja pian 5 vuotiaita neitokaisia, mutta ikä ei kyllä näy heissä muuten, kuin känsinä jalkapohjissa. Känsät ovatkin jo melko yleisiä vanhemmilla marsuilla ja harvoin yksikään marsu niiltä välttyy, oli pohjamateriaali minkälainen hyvänsä.

Tytöt saavat olla meillä elämänsä loppuun asti <3 Iso kiitos entisille omistajille luottamuksesta,kun päätitte antaa tytöt meidän hoiviimme!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti